Suntem o echipa prietenoasa si deschisa la toate sugestiile si recomandarile tale, de aceea asteptam cu nerabdare sa ne povestesti care este impresia ta dupa ce ne-ai vizitat locatiile. Ne-ai face un imens serviciu sa ne spui ce trebuie sa corectam. Am fi foarte incantati sa revii in restaurantele noastre si sa ne bucuram impreuna de o masa copioasa, o muzica traditionala greceasca si de o atmosfera calda si primitoare.

Hercule este un concept de restaurant cu specific grecesc. Sosul de baza tzatziki este dupa o reteta originala 100% din Grecia, carnea tip Gyros de porc este de cea mai buna calitate iar pita este rumenita exact ca in insula Creta. Avem si carne de pui cu legume iar in curand vom implementa si carnea de curcan. Iti oferim garantia unor bucatarii unde curatenia reprezinta un factor esential, te asiguram ca punem accent pe calitate si prospetime si facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai bune, iar angajatii nostri cat mai prietenosi.

Daca iubesti mancarea greceasca si atmosfera specifica zonei mediteraniene, te asteptam cu multa dragoste in restaurantele Hercule.

Echipa Hercule iti multumeste!

URMĂREȘTE-NE